Nëna lind në autobus, do të udhëtojë falas deri 18 vjeçe - Arbëria News

Nëna lind në autobus, do të udhëtojë falas deri 18 vjeçe

Një nënë ka sjellë në jetë vajzën e saj në autobus, teksa ishte duke udhëtuar nga Barcelona në Bruksel.

 

 

Shoferët bëjnë menjëherë një ndalesë emergjente në një stacion shërbimi në Ressons (në departamentin e Oise) në orën 3:30 të mëngjesit, dhe njoftuan shërbimet emergjente për të siguruar që gjithçka të shkonte për më mirë.

Si nëna dhe vogëlushja  gëzojnë shëndet të plotë  dhe për të festuar fundin e lumtur, kompania ka vendosur t’i japë fëmijës udhëtime falas deri në moshën madhore.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + four =