Nëna obeze, shikoni transformin drastik të saj - Arbëria News

Nëna obeze, shikoni transformin drastik të saj

304AB70700000578-3404713-image-m-36_1453114002456

Një nënë e shëndoshë e cila mezi ishte gjendje të ecte për shkak të peshës së saj ka dokumentuar dobësimin e saj të pabesueshëm në Instagram për të frymëzuar të tjerët që përballen me të njëjtën betejë.

Ashleigh Munn, this site 24 vjeçe, ampoule nga Greenock, information pills në Skoci, nisi të përdorte paterica për të ecur, sepse ijet dhe legeni i saj nuk ia përballonin dot peshën.

Por pasi kreu një dietë vegjetariane, ja si duket ajo sot.

304AB56B00000578-3404713-She_was_further_spurred_into_action_when_she_ended_up_at_the_The-m-49_1453116433351 304AB40D00000578-3404713-image-a-4_1453113600402 304AB41800000578-3404713-image-a-14_1453113676372 304AB92900000578-3404713-image-a-7_1453113620264 304AB8A900000578-3404713-image-m-37_1453114044405 304AB3DB00000578-3404713-image-m-34_1453113882002

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =