Ngjarje e rëndë në Korçë/ Dy të mitur dyshohet se janë mbytur në kënetë - Arbëria News

Ngjarje e rëndë në Korçë/ Dy të mitur dyshohet se janë mbytur në kënetë

1280x720-KhC

Një ngjarje e rëndë dyshohet të ketë ndodhur në qytetin e Korçës.

Dy të mitur mendohet të jenë mbytur në një kënetë që ndodhet mes fshatrave Qatrom dhe Polem.

Denoncim për këtë ngjarje është bërë në police nga prindërit e të miturve.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × five =