Ngritën laborator droge në Tiranë, ekstradohen në SHBA dy të rinjtë - Arbëria News

Ngritën laborator droge në Tiranë, ekstradohen në SHBA dy të rinjtë

Dy të rinjë amerikanë janë ekstraduar drejt SHBA-së, pasi ishin shpallur në kërkim nga Interpol Washingtoni.

Vincent (Dominic) De Caro dhe Arber Isaku, të dy 30 vjeç, lindur dhe banues në New York. Ata u arrestuan në Morinë, në tentativë për t’u larguar nga Shqipëria.

Mbi të rinjtë rëndon akuza “Prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike dhe substancave psikotrope”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =