Nigeri/ Gruaja lind pesënjakë pas 18 vjet pritje - Arbëria News

Nigeri/ Gruaja lind pesënjakë pas 18 vjet pritje

 

Fëmijët, dy vajza dhe tre djem lindën më 17 prill me operacion cezarian dhe si e ëma e tyre e identifikuar si Uchenna Okeigbo dhe e ëma gëzojnë shëndet të mirë.

Në një intervistë për median ajo falënderoi Zotin për dhuratën e madhe ndërsa shtoi: Nuk është e lehtë të rrisësh 5 fëmijë njëherësh”

Tre djemtë peshojnë: 1.3 kg, 1.7 kg dhe 1.6 kg dhe dy vajzat peshojnë 1.8 kg dhe 1.9 kilogram

Babai i tyre është në moshën 47 vjeçare dhe e quajti momentin më të bukur të jetës së tyre

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 8 =