Një javë terror/ U rrëmbye dhe dhunua nga e dashura - Arbëria News

Një javë terror/ U rrëmbye dhe dhunua nga e dashura

East Ohio Street
East Ohio Street

Një djalë është rëmbyer nga dy persona dhe e dashura e tij për një javë. Viktima ka pohuar për policinë se ai është torturuar dhe rrahur me sende të thorta për një javë deri në humbjen e ndjenjave.

Ai ka tentuar të hidhet nga ballkoni i ndërtesës për tu shpëtuar rëmbyesve. Ai ka njohur të dashurën mes dy burrave të tjerë.

Në momentin kur po përmendesha, recipe pashë të dashurën time mes tyre, discount e cila u thoshte agresorëve” Ju duhet ta vrisni atë”- pohoi për policinë amerikane të Pittsburgh viktima Thomas Markel.

Ai pohoi se gjatë një jave agresorët i kishin dhënë vetëm një gjysmë hamburgeri për të ngrënë.

Rëmbyesit kërkonin në këmbim të lirisë së tij shumën prej 400, 000 $.

Policia është vënë në kërkim të tre autorëve.

Arbëria NEWS

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + five =