Një shqiptare, kandidate për Këshillin Bashkiak në Gjermani - Arbëria News

Një shqiptare, kandidate për Këshillin Bashkiak në Gjermani

Edhe një tjetër shqiptare ka bërë publike kandidaturën e saj për Këshillin Bashkiak në Gjermani.

Ajo është Dhurata Caushaj, e cila po kandidon në zonën e Freiburgut. Canaj përveç angazhimit të saj profesional në shkencat informatike, gjithashtu është edhe aktiviste për të drejtat e grave dhe emigrantëve në komunitetin gjerman, shkruan albinfo.ch.

Numri i shqiptarëve në diasporë, të cilët janë të përfshirë në politikë sa po shkon e rritet dhe sigurisht, përveç vendit ku jetojnë, ata po përfaqësojnë edhe shqiptarët.

Dhurata Caushaj

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − seven =