'Nuk e do më si më parë' Nisin problemet me çiftin e njohur pasi u bënë prindër - Arbëria News

‘Nuk e do më si më parë’ Nisin problemet me çiftin e njohur pasi u bënë prindër

“Që pas lindjes së gocës, ky çuni këtu që e shihni të gëzuar dhe me humor është bërë shumë xheloz. Më thotë që kam filluar të mos e dua siç e kam dashur më parë”

Ata u bënë prindër vetëm pak muaj më parë. Xhensila dhe Bes Kallaku u bënë prindër për herë të parë me vajzën e tyre, Ajka. Por duket se vogëlushja i merr shumë kohë të ëmës madje edhe gjithë vëmendjen aq sa edhe Besi ka filluar të bëhet xhelos. Aktori mendon se partnerja e tij nuk e do më njësoj si më parë.

Teksa ndodhen në makinë së bashku, Xhensila përfiton për të treguar se Besi ndihet “i lënë pas dore”, pas lindjes së Ajkës. “Që pas lindjes së gocës, ky çuni këtu që e shihni të gëzuar dhe me humor është bërë shumë xheloz. Më thotë që kam filluar të mos e dua siç e kam dashur më parë”, -shprehet Xhensila, ndërkohë që Besi shton se ia ka marrë dashurinë Ajka.

Por, ajo gjeti një mënyrë origjinale për t`ia shprehur dashurinë dhe për këtë e ndihmoi shumë kënga në sfond e Klajdi Harunit, “Nuk të dua dot më pak”. Pra, Xhensila ia bëri të qartë Besit që e do njësoj si më parë, pasi nuk e do dot më pak!

A.P./shqiptarja/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − five =