Nuk është mit por e vërtet, të pasme gjigande plot 178 cm, vajza bën 'bujë' në internet (Foto) - Arbëria News

Nuk është mit por e vërtet, të pasme gjigande plot 178 cm, vajza bën ‘bujë’ në internet (Foto)

paset2_1466602070-6284008

Amerikania Raylynn morri famë në momentin kur publikoi një viedo duke ekspozuar të pasmet e saj me një vëllim plot 178 centimetrash. Bukuroshja me këtë rast ka dëshmuar se nuk është mit që një femër mund të ketë bel të hollë edhe të pasme gjigande.

Përveç 114 mijë ndjekësve në rrjetin social të Instagramit, prescription ajo ka hapur edhe një ueb-sajt në Internet, drugs ku njerëzit mund të paguajnë për ta pasur qasje për ta parë LIVE.

Në to janë dy vërejtje: është vetëm për personat mbi 18 vjet dhe nuk është ueb-sajt pornografike.

paset3_1466602073-4631897paset2_1466602070-6284008paset1_1466602068-7789183

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − four =