Nuk është sulm terrorist/ Rrëmbyesi një mjek, kërkon të shikojë ish-gruan - Arbëria News

Nuk është sulm terrorist/ Rrëmbyesi një mjek, kërkon të shikojë ish-gruan

CetNYwfWAAAiqH1

Tre pasagjerë dhe katër persona të ekuipazhit janë ende duke u mbajtur në aeroplan EgyptAir, view i cili u ul në aeroportin e Larnakës në Qipro.

Shumica e personave janë lejuar të zbarkonin.

Presidenti qipriot Nikos Anastasiades tha se incidenti nuk ishte i lidhur me një sulm  terrorist. Ai  dhe se “ne po bëjmë çmos në mënyrë që të gjithë të lirohen dhe të jenë të  sigurt”.

Nga raportimet  rrëmbyesi ka kërkuar për të parë ish-gruan e tij, e cila jeton në fshatin e afërt të Oroklinit.

Ende nuk dihet nëse paisja është një bombë e vërtetë apo jo.

Rrëmbyesi është egjiptiani  Ibrahim samaha, një profesor 27-vjeçar i mjekësisë veterinare.

Përkthimi nga Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =