Papa thirrje autoriteteve: Hiqni dënimin me vdekje - Arbëria News

Papa thirrje autoriteteve: Hiqni dënimin me vdekje

papa-francesco-620x330

Politikanët katolikë nuk duhet të autorizojnë asnjë dënim me vdekje këtë vit, dosage tha sot papa Françesku, cialis 40mg në kuadër të një nisme nga ana e Vatikanit për një ndalim të përbotshëm të dënimit kapital.

“Edhe kriminelët i përmbahen së drejtës së paprekshme të jetës, shop që është një dhuratë e Zotit. I bëj thirrje ndërgjegjes së pushtetarëve që ne të arrijmë konsensusin global për heqjen e dënimit me vdekje”, tha papa në meshën e përjavshme të së dielës.

“U propozoj të gjithë pushtetarëve që janë katolikë që të bëjnë një akt kurajoz dhe shembulldhënës: të mos ekzekutojnë askënd të vit që është Viti i Shenjtë i Mëshirës”, theksoi ai.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 3 =