Kontrolli në autobusin Budapest–Bruksel-Londër zbulon pasaporta sllovake të falsifikuar - Arbëria News

Kontrolli në autobusin Budapest–Bruksel-Londër zbulon pasaporta sllovake të falsifikuar

00_12_1459753259864905274

Natën e së dielës, recipe 00.30, what is ed nga kontrollet rutinë të policisë austriake në magjistralen A8, në afërsi të Suben, është kontrolluar një linjë autobusi me itinerar Budapest – Bruksel-Londër.

Nga kontrollet është gjetur një person me disa leje qarkullimi dhe pasaportë të falsifikuar slovake, që krahas tyre kishte edhe pasaportën origjinale të Shqipërisë. Pra bëhet fjalë për një 35 vjeçar shqiptar, i cili i dënuar për të mos u futur në zonën Shengen, ka menduar të falsifikojë pasaportën, përcjell botasot.info.

35 vjeçari ka dashur të shkojë në Londër, për të punuar si qytetar i BE-së. Ai është dërguar në PAZ Linz.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =