Peleshi në takim me banorët e Zharrëzës - Arbëria News

Peleshi në takim me banorët e Zharrëzës

Zëvendës kryeministri Niko Peleshi ka pritur paraditen e së shtunës në zyrën e tij banorët e Zharrëzës.

Palët kanë biseduar për problematikën e shtëpive të dëmtuara të këtyre banorëve, buy information pills të cilët kanë mbërritur në këmbë deri në Tiranë në shenjë proteste.

Paraditen e së shtunës këta banorë kanë protestuar përpara selisë së Ministrisë së Energjitikës dhe Industrisë, ailment për të kërkuar dëmshpërblim për banesat e tyre.

Natën mes së premtes dhe së shtunës, illness ata e kaluan në një kamp me çadra të ngritur në Vorë.

Banorët e Zharrëzës deklarojnë se përvec dëmeve materiale që u janë shkaktuar shtëpive, fëmijët e tyre janë helmuar nga rrjedhja e pakontrolluar e burimeve natyrore.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − ten =