Përse femrat kërkojnë lidhje jashtë martesore? - Arbëria News

Përse femrat kërkojnë lidhje jashtë martesore?

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Një sondazhi i ri në Britani ka treguar se, website like this numri i femrave të moshës nga 25 deri në 34 vjeç kërkojnë të kenë një lidhje jashtë martesore.

79.2% e fermave që kanë lidhje jashtë martesore dhe mashtrojnë partnerin është për shkak të jetës së paplotësuar seksuale.

Një numër i grave që tradhëtojnë partnerin, viagra 40mg rreth 76.9% e tyre, ask thonë se ende e duan partnerin.

Kurse 95.1% prej tyre nuk janë të dashuruara me personin që kanë lidhje jashtë martesore. Duke ndjekur këtë linjë, 11.6% e femrave dëshirojnë që të ndahen nga bashkëshorti apo partneri i tyre seksual.

Megjithatë, lidhjet jashtë martesore “vetëm për një natë” duket se janë ende “risi” e meshkujve, një lidhje që zgjat nga një deri në tre muaj.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 18 =