Pezullohet shefi i policisë në Lezhë - Arbëria News

Pezullohet shefi i policisë në Lezhë

Policia-Lezhe-1-550x348

Pezullohet nga detyra shefi i policisë së Lezhës, approved Dritan Lena.

Pezullimi,  sipas News 24, është bërë nga Drejtori i Përgjithshëm Haki Çako me argumentin: Shkelje e procedurave dhe standarteve në punë; menaxhim i dobët i situatave në Lezhë.

Lena ishte emëruar përkohësisht në këtë detyrë në muajin korrik 2016.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =