Plagoset rëndë lideri i ISIS, Al Baghdadi - Arbëria News

Plagoset rëndë lideri i ISIS, Al Baghdadi

“Kalifi” Al Baghdadi ka mbetur i plagosur rëndë në muajin mars pas një sulmi me bomba të kryer nga koalicioni i udhëhequr nga SHBA-të, decease të përkushtuar kundër xhihadistëve në Siri dhe Irak.

Lajmi bëhet i ditur nga edicioni “online” i gazetës britanike “The Guardian”. I njëjti burim citon mes të tjerash se lideri i ISIS-it, “po e rimerr veten pak nga pak”, edhe pse akoma nuk e ka marrë kontrollin e organizatës terroriste në nivel operativ.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − one =