Policia operacion në Lazarat - Arbëria News

Policia operacion në Lazarat

 

Mbrëmjen e kaluar,rreth orës 22:00,policia ka shkuar në fshatin e Lazaratit dhe ka ushtruar kontroll në varrezat e fshatit.  Shkak për këtë operacion është bërë një telefonat anonime e cila ka alarmuar policinë e Gjirokastrës  dhe ka shkuar menjëherë në fshat per kontroll  por nuk ka gjetur gjë dhe është larguar.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =