Presidenti Meta u jep shtetësinë shqiptare 2 këngëtareve të njohura - Arbëria News

Presidenti Meta u jep shtetësinë shqiptare 2 këngëtareve të njohura

Këngëtaret e njohura kosovare bëhen me pasaportë shqiptare. Presidenti i Republikës Ilir Meta u ka dhënë shtetësinë shqiptare dy këngëtareve të njohura nga Kosova Mihrije Braha dhe Shyhrete Behluli, të cilat janë një ndër më të dashurat për publikun tonë. Shqiptarja sjell listën me 19 personat të cilët kanë marrë shtetësinë shqiptare me dekret të Presidentit, mes të cilëve janë edhe këngëtaret shqiptare nga Kosova.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =