Presidenti nis konsultimet për Reformën në Drejtësi - Arbëria News

Presidenti nis konsultimet për Reformën në Drejtësi

images

Presidenti Bujar Nishani ka nisur raundin e konsultimeve me konstitucionalistët, pills ekspertë ligjorë dhe akademikë për ngërçin e Reformës në Drejtësi.

Takimi që po mbahet në Presidencë, salve ka nisur rreth orës 11:00 dhe janë thirrur mbi 10 konstitucionalistë dhe ekspertë ligjorë.

Në fokus të konsultave është neni 149, doctor pika d e Kushtetutës për emërimin e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, ku pritet të gjendet një zgjidhje pas ngërçit të krijuar për hedhjen e shortit për KED.

Ky takim ishte paralajmëruar edhe më parë nga Nishani.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − five =