Prezervativët i përkasin së shkuarës, ja metoda e re e mbrojtjes - Arbëria News

Prezervativët i përkasin së shkuarës, ja metoda e re e mbrojtjes

Gratë kanë përdorur për vite me radhë prezervativë, pilula dhe implante, por këto do i përkasin së shkuarës. Tashmë ka dalë një metodë e re,  e cila do të kryejë më së miri funksionin mbrojtës në marrëdhëniet seksuale, duke parandaluar kështu edhe shtatzanitë e padëshiruara.

Kjo metodë e re ka formë xheli dhe do të jetë e aplikueshme nga meshkujt, duke u vendosur në pjesën e shpatullave. Xheli i përthithur nga lëkura brenda pak minutash do të ketë efekt për 72 orë.

Pas aplikimit të këtij produkti absorbohen dy hormone sintetike, testosterone dhe progestin, gjithashtu  bllokohen testet nga prodhimi i testosteronit të mjaftueshëm për të prodhuar nivele normale të spermës.

Pretendohet të mos ketë efekte anësore.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =