Prishja e Teatrit Kombëtar: Opozita përballë Kumbaros në Komisionin e Kulturës - Arbëria News

Prishja e Teatrit Kombëtar: Opozita përballë Kumbaros në Komisionin e Kulturës

Ministrja Mirela Kumbaro ka zhvilluar sot një seancë dëgjimore me komisionin e kulturës për prishjen e ndërtesës së Teatrit Kombëtar. Në komision morën pjesë edhe deputetët e opozitës të cilët janë vënë përballe ministres së kulturës për t’i kërkuar asaj llogari.

BalkanWeb bën me dije se jo vetëm aktorët, por edhe sindikatat në mbrojtje të tyrë janë bashkuar në mbrojtje të godinës së Teatrit Kombëtar. Sindikata e Artistëve të Skenës dhe Ekranit, së bashku me Aleancën për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar u kanë drejtuar këtë thirrje shqiptarëve:

“Së bashku mund t’u themi jo arrogancës së politikanëve dhe oligarkëve! Së bashku qëndrojmë në këmbë! Të ndarë rrëzohemi!”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + sixteen =