Prishja e Teatrit Kombëtar, Presidenti Meta i bën apel qeverisë - Arbëria News

Prishja e Teatrit Kombëtar, Presidenti Meta i bën apel qeverisë

Presidenti Ilir Meta ka reaguar mbi  problemin e ngritur nga artistët në lidhje me  godinën e Teatrit Kombëtar. Meta thotë se po u kushton vëmendje shqetësimeve të ngritura nga komuniteti  i artistëve.

Presidenti ka organizuar me parë edhe një takim me përfaqësues të artistëve ku ka degjuar sugjerimet e tyre mbi një zgjidhje të mundhsme të këtij problemi,  i cili së fundmi është kthyer në një debat publik.

Meta kërkon që të merren parasysh  sugjerimet e artistëve. Ai bën thirrje për transparencë e dialog mbi këtë çështje, në mnëyrë që vlerat e trashëgimisë historike, kulturore e kombëtare të mos humbasin. Presidenti i bën apel Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − three =