Profesori abuzon seksualisht 5 të mitur, deklaratë shokuese - Arbëria News

Profesori abuzon seksualisht 5 të mitur, deklaratë shokuese

1854103_michelle_mellinger.jpg.pagespeed.ce.a5Ja5VqgEq

Një profesor ka kryer marrëdhënie seksuale me pesë nxënës të miturur.

Një vit arrest shtëpie dhe pesë vjet liri e mbikqyrur: ky është dënimi i dhënë të martën nga gjyqtarët e Gjykatës së Allegheny Pennsylvania, visit this site Michelle Mellinger, order mësuesi 49 vjeçar është arrestuar në tetor të vitit të kaluar, healing Joshur i cili ka abuzuar seksualisht të paktën pesë djem të mitur, mes 15 dhe 17 vjeç.

Profesor në institut kishte një detyrë të veçantë: duke u kujdesur për djemtë që kishin probleme të veçanta dhe nevojën për mbështetje të vazhdueshme. Michelle  ka pranuar, se nuk mund ti rezistonte bukursë së djemve. Flirtonte me ta, u dërguar mesazhe, i çonte në shtëpi me makinë, i merte edhe në banesën e tij, atje mori dhe iniciativën dhe përfundoi në shtrat me nxënësit e tij që shkonin atje për ta ndihmuar me detyrat.

Michelle u ka dhënë alkol djemve pë të vazhduar më tej me veprimet e tij.

Ai ka shkruajtur një status:  “Wow, unë jam me të vërtetë një pedofil.”

Ngjarja ka ndodhur në USA.

ARBËRIA NEWS

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =