Protesta në Kosovë/ AAK dhe NISMA: Kërkojmë zgjedhje - Arbëria News

Protesta në Kosovë/ AAK dhe NISMA: Kërkojmë zgjedhje

 1463228321protesta-kosove

Dy partitë opozitare, physician AAK dhe NISMA, e kanë mbushur sheshin “Skënderbeu” të Prishtinës me protestues.  Po kërkojnë që të anullohet marrëveshja për demarkacionin dhe asociacionin. Veç kësaj kjo pjesë e opozitës po kërkon zgjedhje për të legjitimuar qeverisjen në Kosovë.

Pavarësisht se këto dy parti e prishën koalicionin me Lëvizjen Vetëvendosje kanë arritur që sheshi në qendër të Prishtinës të mbushet plotë.

Për protestën e thirrur sot shumë autobusë e makina private u nisën nga shumë qytete të Kosovës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − 1 =