Protestë masive kundër Kryqit në Butel të Maqedonisë (FOTO) - Arbëria News

Protestë masive kundër Kryqit në Butel të Maqedonisë (FOTO)

1-120 (1)

Udhëheqësia e BDI-së ka nisur me marshin paqësor me të cilën shpreh mospajtim me vendimin e Butelit për të vendosur kryq 52 metra të lartë.

Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri, stomach deputët Talat Xhaferi, Emira Mehmeti, dhe Rafiz Aliti, dhe kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti janë në rreshtin e parë të marshimit, që ndiqen nga mijëra përkrahës, njofton TetovaSot.

Marshi filloi nga stadiumi “Sloga” në Çair dhe do të drejtohet tek unaza në Butel./TetovaSot

2-33 3-25 4-15 (1)

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =