"Provokacija" të rinjtë serb puthen paturpësisht para emigrantëve në Preshevë - Arbëria News

“Provokacija” të rinjtë serb puthen paturpësisht para emigrantëve në Preshevë

emigrntt

Veriu i  Kosovës, sickness Presheva këtyre ditvë është pushtur me emigrantë nga vendet e Lindes së Mesme  dhe Afrika të cilët po flenë rrugeve, prescription trotuareve e poshtë strehëve të shtëpive apo ndonjë ureje.

Ata jetojn në kushte tejet të vështira  dhe esktreme.

Emigrantëve në kto ditë të nxehta gushti ju mungon buka, order uji, barnat, qumështi për fëmijët, ju mungon gjithçka madje edhe jeta intime të cilëve momenalisht  është gjeja e fundit që ju shkon mendja.

Por për jetën intime në Preshevë në keto ditë të mjerueshme për emigrantët,  herë pas here të rinjte serbe janë ata që sikletosin dhe ju rikthejnë  kujtimet e tyre dashurore të cilët para syve të emigranteve: puthen, çojne « ljubav ».. dhe në qoftë se këto skena do të beheshin nga të rinjtë shqiptar mediat serbe do t’i kishin quajtur « provokacija ».

Nga “Presheva Jone”

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 10 =