Dy të rinj janë gjetur  të vdekur në fshatin Buzhalë të njësisë administrative Qelez. Nuk dihen ende rrethanat në të cilën ka ndodhur ngjarja. Dy te rinjtë ishin shokë  me njëri tjetrin dhe ishin në një stan me bagëti