Pukë, përleshje mes simpatizantëve të PD dhe PS - Arbëria News

Pukë, përleshje mes simpatizantëve të PD dhe PS

Një incident midis të rinjve ka ndodhur në qytetin e Pukës gjatë ditës së sotme. Një grup të rinjsh që sipas mediave janë simpatizantë të Partisë Demokratike dhe asaj Socialiste, viagra 60mg janë përfshirë në një përleshje në grup

Përleshja ka vijuar rreth 15 minuta, ku më pas ka ndërhyrë policia për t’i ndarë.

Pas kësaj PD e Pukës, ka dalë për ta dënuar këtë si një sulm politik. Ndërsa policia e Pukës ka dalë me një deklaratë ku saktësoi se sipas policisë nuk është incident electoral por një zënkë banale.
Partia socialiste e Pukës ndërkohë është distancuar nga dhuna e sotme duke thënë se ajo janë ngjarje që nuk kanë lidhje me PS.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 1 =