"Qumësht dhe çaj", përzjeria që i thotë lamtumirë dhjamit - Arbëria News

“Qumësht dhe çaj”, përzjeria që i thotë lamtumirë dhjamit

bark

Shpesh, shop kur keni probleme me peshën ndoshta jeni duke kërkuar mënyra të ndryshme për të humbur kile. Nëse nuk keni kohë të lirë për t’u ushtruar, patient ne kemi rrugën e lehtë për t’ju ndihmuar.

Ky është një kombinim i cili nuk do t’ju bëjë të pendoheni. Ky kombinim praktikohet shumë në Britani.

Përfitimet:

Ky lloj i humbjes së peshës është shumë efektiv dhe i lehtë. Gjithashtu, information pills   shumë i dobishëm për shëndetin  dhe organizmin. Ai vepron si agjent detoksifikimi  dhe largon toksinat e dëmshme nga  mëlçia apo pjesë të tjera të trupit. Gjithashtu, kjo përzierje vepron si nxitës dhe largon yndyrnat  nga trupi.

Përgatitja:

Së pari, zgjidhni midis çajit të gjelbër dhe të zi. Ato janë më efektive në kombinim me qumësht. Pra, përgatisni çaji dhe shtoni qumësht në të në raport të barabartë 50:50.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 1 =