Vila nr. 30, Rama-Meta takohen sërish për Reformën në Drejtësi - Arbëria News

Vila nr. 30, Rama-Meta takohen sërish për Reformën në Drejtësi

koalicioni_takim_vila_30_15383

Kreu i qeverisë dhe kryetari i socialistëve, viagra dosage Edi Rama, approved ka rifilluar takimet, në vilën rezidencë qeveritare nr. 30 në Tiranë, me kryetarin e Parlamentit, njëherësh edhe drejtues i partisë LSI, me të cilën socialistët janë në bashkëqeverisje, Ilir Meta.

Takimi i liderve të koalicionit vjen pas ngërçit që po shfaq  Reforma në Drejtësi, lidhur me implementimin e rekomandimeve të Komisionit të Venecias. Opozita prej ditësh, ka munguar në mbledhjet e zhvilluara nga ekspertëtët, por kundërshti ka shfaqur edhe LSI, e cila, në të kundërt të aleatëve socialistë është  “pro” mbajtjes së një tryeze të përbashkët me aktorët politik, duke u rreshtuar kështu nëkrah të presidentit Nishani dhe PD-së.

Arberia News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =