Rama për mosdekretimin e Cakajt: I hodhën baltë pa hapur gojën - Arbëria News

Rama për mosdekretimin e Cakajt: I hodhën baltë pa hapur gojën

Kryeministri Edi Rama nga takimi  i fundvitit me ambasadorët e akredituar në Shqipëri ka lëshuar një tjetër mesazh kundër Metës, për mosdekretimin e ministrit të ri të Jashtëm, Gent Cakaj.

Kryeministri nga takimi me ambasadoret e akredituar në Shqipëri  është shprehur kunder Metës për moskreditimin e ministrit të ri të Jashtëm,Gent Cakaj.

“Takimin po e bëjmë jo si gjithmonë, por tani sepse fundi i vitit të kaluar ishte shumë intensiv. Ju sot erdhët këtu, gjetët një qeveri të re por një Shqipëri të njëjtë, dhe me avazin e Presidenti të Republikës, që nuk pranoi të dekretoi një ministër të jashtëm, por unë nuk e parashikoja dot këtë fakt”, tha Rama para ambasadorëve. Me vjen keq që një të riu nga Prishtina që ka aftësi të spikatura intelektuale, ka nisur punën e tij në ministri në një situatë të pazakonshme, Balta e politikës shqiptare ka bërë prezantimin më të rrejshëm për të, para se ai të hap gojën. E kanë sulmuar integritetin e tij se është shumë i ri sepse është shumë i ri se nuk i përket botës së tyre të vjetër, dhe se është shumë i pastër,ka shtuar më tej Rama.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + fifteen =