Raportohen 73 viktima nga tërmeti në Itali, pamje të vendit në rënoja - Arbëria News

Raportohen 73 viktima nga tërmeti në Itali, pamje të vendit në rënoja

termet

CNN raporton se numri i të vdekurve nga tërmeti në Itali shkon në 73 persona. Qindra të tjerë raportohet se janë lënduar dhe 150 janë të zhdukur

Tërmeti i fuqishëm ka goditur qytetit juglindor të Italisë, generic Perugia.

Tërmeti ishte mjaftë i fuqishëm, i cili u regjistrua të jetë 6.2 shkallë me epiqendër 76 kilometra në juglindje të Italisë.

Dridhjet e fuqishme janë dëgjuar edhe në kryeqytetin e Italisë, Romën.

378A5A0700000578-3755722-image-m-60_1472046125355 378A5BC200000578-3755722-image-m-139_1472037910501 378A569500000578-3755722-image-m-133_1472037696099 378A5ABA00000578-3755722-image-m-142_1472038158409 378B3E9900000578-3755722-image-a-51_1472045374709 3789ADE300000578-3755722-image-a-1_1472039145251 3789942200000578-3755722-image-a-3_1472039231688 378ABF7E00000578-3755722-image-a-28_1472043026628 378AD36600000578-3755722-image-a-12_1472041452701

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 6 =