Renditja e FIFA-s, Ja në ç'vend rendtitet Shqipëria dhe Kosova - Arbëria News

Renditja e FIFA-s, Ja në ç’vend rendtitet Shqipëria dhe Kosova

FIFA ka shpallur renditjen e Kombëtareve për muajin maj. Kuqezinjtë e Christian Panuccit renditen në vend të 56-të.

Shqipëria nuk ka patur impenjime, duke mos luajtur ndeshje zyrtare apo miqësore, kështu që nuk ka patur ndryshim nga renditja e mëparshme.

Edhe Kosova nuk ka zhvilluar ndeshje, kështu që nuk pa ndryshua asgjë në renditje. Përfaqësuesja kosovare ndodhet në vend të 152-të.

Image

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =