Rihapja e dosjes së Azem Hajdarit/ Izet Haxhia akuza ndaj prokurorit: Ti i shërben Berishës - Arbëria News

Rihapja e dosjes së Azem Hajdarit/ Izet Haxhia akuza ndaj prokurorit: Ti i shërben Berishës

 “Ti prokuror që i shërben Berishën, kam marrëveshje me Turqinë për ekstradimin. Kam dijeni për shumë krime që janë bërë në atë kohë, prandaj nuk më është bërë ekstradimi që kur e kam kërkuar dhe Berisha ka qenë në pushtet. Ndërkohë që Aldo Bare u ekstradua për 2 vite unë kam që në vitin 2005 që prisja”.

Në fund gjykata vendosi që të shtyjë seancën me arsyetimin e mbërritjes nga arkivi të dosjes hetimore ku është hetuar Izet Haxhia.

Në seancën e kaluar avokati i Haxhisë Bashkim Nikolla paraqiti një dokument të SHIK-ut, i cili ishte raport për vrasjen e Hajdarit, ku sipas tij Haxhia nuk është përmendur asnjëherë.

Gjithashtu gjykata ka vendosur datën 21 qershor, për të vendosur nëse do të rihapet ose jo dosja e vrasjes së Azem Hajdarit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − seven =