Rruga ujore, projekti i fundit që po mahnit Italinë (Foto) - Arbëria News

Rruga ujore, projekti i fundit që po mahnit Italinë (Foto)

christo

Një projekt i ri veror është hapur në Itali. Projekti synon të realizojë një rugë mbi liqenin Iseo. “Floating Piers” është projekti i artistit  81 vjeçar, clinic i cili është hapur më 16 qershor dhe do të qëndrojë i hapur deri në 3 korrik.

Rruga ujore do të lidhë ishullin e Islos me Sulazon dhe prej andej një ishull më të vogël të San Paolos. Rruga do të jetë tre kilometra e gjatë dhe 16 metra e gjerë. Rruga do të jetë e veshur nga një pëlhurë  të verdhë të shndritshme. Karakteristika e këtij projekti është se synon të imitojë valët lëvizëse të ujit. Njerëzit do të ndjejnë lëvizjen e ujit nën këmbët e tyre, viagra 40mg nën sipërfaqen e robave.

Si pasojë e zhvillimit të këtij projekti hotelet janë tashmë të gjitha të rezervuara. Një gjysmë milioni vizitorësh priten të jenë atje deri më 3 korrik. Projekti ka kushtuar 15 milionë euro.

Arbëria News

christo--1- christo--2- christo--6- christo--8-

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − nine =