Rusi 2018/ Kundërshtari i Putin: Burgje luksoze për të mos bërë figurë të keqe me huliganët anglezë - Arbëria News

Rusi 2018/ Kundërshtari i Putin: Burgje luksoze për të mos bërë figurë të keqe me huliganët anglezë

Burgjet ruse janë bërë luksoze për të mirëpritur huliganët anglezë. Është vërsioni i Alexei Navalny, kundërshtar politik i Presidentit rus Vladimir Putin, i cili ka shpjeguar se burgjet në Moskë të përdorura për dënimet administrative janë transformuar në “burgje klasi” ku shërbehen menu “si në avion”. Sipas Navalny, “dukshëm autoritetet presin që të ndalojnë tifozat anglezë të dehur dhe nuk duan të bëjnë figurë të keqe”. Nga përmirësimet infrastrukturore dhe në shërbim që i kanë bërë burgjeve, pretendohet edhe se në mes të punojnësve të burgut kanë marrë edhe student stazhiere nga universitetet e gjuhëve të huaja, duke qenë se punonjësit aktualë nuk flasin anglsiht. Navalny thotë se ato do të mbajnë uniforma të veçanta, në një kryqëzim mes policeve dhe hostess.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =