Sekuestrohen 184.6 milion lekë cigare kontrabandë - Arbëria News

Sekuestrohen 184.6 milion lekë cigare kontrabandë

 Drejtoria e Hetimit Doganor ka sekuestrues 2494 koli cigaresh në Durrësit, të cilat po transportoheshin kontrabandë. Vlera e këtij malli nëse ai do të hidhej në treg përllogaritet 184.6 milion lekë.

Cigaret janë gjetur gjatë një kontrolli në kontenierët që kanë mbërritur në port. Sasia që u sekuestrua është 2494 koli, ose 1 247 000  paketa te markës “Manchester” lloji “Black Queen” dhe“Blue Queen”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 8 =