Sherr me mjete të forta mes të miturve në qendrën strehimore, 12 prej tyre shqiptarë dhe kosovarë - Arbëria News

Sherr me mjete të forta mes të miturve në qendrën strehimore, 12 prej tyre shqiptarë dhe kosovarë

Tetëdhjetë të mitur, 12 prej tyre me përkatësi etnike shqiptaro-kosovare janë përfshirë në një sherr në një qendër strehimore.

Ngjarja ndodhi në Udine të Italisë dhe sipas mediave italiane, zënka filloi mes grupit të shqiptarëve dhe pakistanezëve për shkak të disa fyerjeve, e më pas u përfshinë edhe të mitur të tjerë. Gjatë përleshjes ata përdorën edhe mjete të forta si shufra metalike dhemjete prerëse.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 6 =