Shfaqet në brigje gjallesa e çuditshme 15 metra e gjatë (Foto) - Arbëria News

Shfaqet në brigje gjallesa e çuditshme 15 metra e gjatë (Foto)

Kufoma e një krijesë të çuditshme është gjendur në ujërat e cekët të qytetit Maasin, në Filipine.

Thuhet se ajo kishte një gjatësi prej 15 metrash, dhe se kishte një erë aq të keqe, saqë banorët nuk i afroheshin dot plazhit.

Ata mbetën të tronditur kur kjo krijesë misterioze u shfaq më pas në bregun e tyre.

Julius Alpino, nga Byroja e Peshkimit dhe Burimeve ujore, tha se kufoma nuk mund të identifikohej, sepse tashmë ishte duke dekompozuar.

ImageImageImageImage

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + thirteen =