Shkelja e rregullave, Policia rrugore: Në një javë u ndëshkuan 101 drejtues mjetesh - Arbëria News

Shkelja e rregullave, Policia rrugore: Në një javë u ndëshkuan 101 drejtues mjetesh

policia-e-tiranes3

Drejtoria e Policisë Tiranës, viagra gjatë javës që po mbyllim dhe fundjavës, nga ana e Komisariatit Rajonal të Policisë Rrugore Tiranë, ka organizuar kontrolle të shtuara në funskion të konstatimit të shkeljeve të normave të sjelljes së Kodit Rrugor.

Kryesisht në ndëshkimin e përdoruesve të mjeteve që perdorin pije alkoolike, pa leje drejtimi, semafor i kuq etj.

Si rrezultat i kontrolleve u arritën këto rrezultate:

-13 drejtues automjetesh të arrestuar në gjendje të dehur.

– 1 drejtues automjeti i arrestuar pasi tentoi të korruptojë punonjësin e policisë

– 24 drejtues automjetesh të cilëve ju pezullua leja e drejtimit pasi përdornin automjetin nën efektin e alkoolit.

-101 drejtues automjetesh të ndëshkuar për kalim me semafor të kuq.

– 60 drejtues automjetesh të cilëve ju pezullua leja e drejtimit për tejkalim të normave të shpejtësisë të matur me radar.

Policia e Tiranës njofton gjithë perdoruesit e rrugës të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 4 =