Shpërbëhet Kuvendi me shumicë votash - Arbëria News

Shpërbëhet Kuvendi me shumicë votash

215615

Kuvendi i Maqedonisë, site me 73 vota “pro” miratoi vendimin për shpërbërje. Sipas asaj që propozuan sot partnerët e koalicionit qeveritarë VMRO-DPMNE dhe BDI përbërja aktuale parlamentare do të vazhdoj me punë deri më 24 shkurt, buy information pills kur edhe hyn në fuqi vendimi për shpërbërje të Kuvendit. Po sot  kuvendi konstatoi dorëheqjen e Kryeministrit Nikolla Gruesvki nga funksioni Kryeministër i Maqedonisë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 4 =