Ekskluzive/ Shpërthim në Berlin, një i vdekur - Arbëria News

Ekskluzive/ Shpërthim në Berlin, një i vdekur

size=708x398 (1)

Një makinë në ecje ka shpërthyer në Berlin në rrugën Bismarck. Shoferi i makinës ka gjetur vdekjen. Policia raporton se shpërthimi ka ndodhur si pasojë e një pajisjeje shpërthyese.  Pas makinës që shpërtheu ndodhej dhe një automjet tjetër që ka marrë dëmtime.

Policia po heton ngjarjen por ende nuk ka të dhëna. Banorët e zonës shprehen të shqetësuar. Policia e Berlinit ka raportuar se ka marrë deklarata kontradiktore nga banorërt.

Përkthimi nga Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 16 =