SHQIPËRIA NGJITET ME HAPA TË SHPEJTË ! RENDITET NË VENDIN E 22-të TË FIFA-s - Arbëria News

SHQIPËRIA NGJITET ME HAPA TË SHPEJTË ! RENDITET NË VENDIN E 22-të TË FIFA-s

1270320_912413135484335_7610068524834766929_o

Dita e nesërme mund të jetë një ditë historike për Shqipërinë pasi ajo do të renditet në vendin e 22-të të FIFA-s.

Fitorja me Francën dhe marrja e 3 pikëshit ndaj Serbisë ka bërë që kombëtarja jonë të bëjë një super kapërcim nga pozicioni i 36-të në atë të 22-të.

Një histori më vete kjo, page pasi brenda 2 muajve kuqezinjtë ngjisin 29 vende.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =