Shteti sekuestron bizneset e Damir Fazlliçit dhe shuma të mëdha lekësh, s'pagoi kredinë - Arbëria News

Shteti sekuestron bizneset e Damir Fazlliçit dhe shuma të mëdha lekësh, s’pagoi kredinë

Një shifër prej 5 miliard lekësh e depozituar në një bankë të nivelit të dytë në Shqipëri, approved 67 mijë metra katror që ndodhet në fshatin Rinia në Durrës dhe disa pasuri të tjera që janë në emër të biznesmenin serbo-boshnjak Damir Fazlliç, cheap janë sekuestruar tre ditë më parë me një vendim përmbarimor.

Njeriu me shumë afrimitet me ish-kryeministrin Sali Berisha, viagra 60mg kreun aktual të PD Lulzim Basha dhe kreun e PR Fatmir Mediun, rezulton debitor i një kredie të marrë në “Union Bank” me vlerën 3.3 milion euro. Si pasojë e mospagimit të kësaj kredie në 13 mars gjykata e Tiranës ka vendosur nxjerjen e urdhërit të ekzekutimit të pasurive që ishin në emër të Damir Fazlliç dhe dy kompanive të tij, qipriotes “Alpha” Sh.p.k dhe “Crawn Acquisitions”.

Vendimi për sekuestrimin e pasurisë së mësipërme është marrë në 28 prill 2015 nga përbaruesi Edvin Malotaj që vepron në kompaninë “Strati Baliff Service”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − two =