Shtohen masat e sigurisë në pikat kufitare të Turqisë - Arbëria News

Shtohen masat e sigurisë në pikat kufitare të Turqisë

thumbs_b_c_ec565a887cfba3ae6c360d7bff15b285-690x390

Pas tentativës për grusht shteti nga ana e organizatës terroriste FETÖ, order forcat e sigurisë kanë rritur masat në pikat kufitare pasi ka informacione se disa persona të dyshuar si anëtarë të FETÖ do të dalin nga vendi.

Pas publikimit të listës së Gjeneralëve dhe zyrtarëve të tjerë të ushtrisë të cilët ishin pjesë e tentativës për grusht shteti në bashkëpunim me organizatën FETÖ masat në pikat kufitare janë shtuar.

Masat janë rritur pas një informacioni nga Shërbimi Informativ i Turqisë. Në mesin e personave të cilët ka informacione se një grup personash që mbronin këtë tentativë për grusht shteti, erectile në mesin e të cilëve ka gazetarë, anëtarë të gjyqësorit dhe ushtarakë, thuhet se është edhe ish përfaqësuesi i gazetës Zaman në Ankara, Mustafa Ünal, si dhe gazetarët, Abdülhamit Bilici, Nuh Gönülta?, ?brahim Karaye?en, Ali Ünal, Faruk Mercan dhe Mehmet Kam??.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =