Shuma marramendëse që morrën këngetarët gjatë përformancës në Shkup - Arbëria News

Shuma marramendëse që morrën këngetarët gjatë përformancës në Shkup

“Tingujt e Çarshisë” është një  manifestim për promovimin e vlerave të artistëve të rinj në vend, e cila sivjet organizon edicionin e 13-të.

Sipas informatave zyrtare që siguroi Alsat, çmimi i katër këngëtarëve më të paguar pa TVSH janë:

 Elvana Gjata – 11 mijë euro

Dafina Zeqiri – 4 mijë euro

Lum Berisha – 2.500 euro

Ylli Limani – 2.500 euro

Nga ana tjetër disa nga këngëtarët dhe artistët e rinj që marrin pjesë në këtë manifestim paguhen vetëm 100 euro.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − eleven =