Si duket Polo R WRC i ri - Arbëria News

Si duket Polo R WRC i ri

238410

Volksëagen Motorsport po punon për të sjellë disa detaje themelore për modelin e garave, cheap Polo R WRC, treatment për vitin e ardhshëm. I zhvilluar në përputhje me rregullat e FIA World Rally Championship 2017″>2017, kyPolo R WRC i ri do të jetë më i gjerë për 0.5 metra dhe 25 kilogramë më i lehtë për dallim nga versioni aktual. Po ashtu do të përforcohet me 60 kuaj fuqi, që do të thotë se do të jetë me kapacitet prej 380 kuaj fuqi. Polo R WRC 2017″>2017 do të ketë një gjatësi minimale prej 3.9 metra dhe peshë minimale prej 1.175 kilogramë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 9 =