Skadimi i kartave të identitetit/Zyrat e Gjendjes Civile të hapura edhe në fundjavë - Arbëria News

Skadimi i kartave të identitetit/Zyrat e Gjendjes Civile të hapura edhe në fundjavë

Skadimi i afatit të kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike këtë janar ka sjellë radhë të gjata para njësisë numër 3 dhe 4 në Tiranë. Qytetarë të shumtë i janë drejtuar zyrave të gjendjes civile për të rinovuar kartat e identitetit dhe pasaportat ndërkohë që siç raporton gazetari i Report Tv, Arsen Rusta, zyrat e Gjendjes Civile pritet të punojnë jashtë orarit për të përballuar fluksin.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 3 =