Stuhia godet Poloninë, 4 të vdekur, 100 të plagosur - Arbëria News

Stuhia godet Poloninë, 4 të vdekur, 100 të plagosur

4 persona kanë humbur jetën dhe më shumë se 100 të tjerë u plagosën nga stuhia me rrufe e cila ndodhi në Poloni.

Një person i pestë u vra në Sllovakinë fqinje. Të paktën një nga viktimat raportohet se ishte fëmijë. Sipas raportime stuhia filloi papritur pas një mëngjesi më kohë të mirë dhe diell. Rrufeja më e keqe ra në një grup alpinistësh në majën e Gieëont në Tatra në jug të vendit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + three =