Supriza këtë javë? Zbuloni parashikimin nga astrologu Jorgo Pulla - Arbëria News

Supriza këtë javë? Zbuloni parashikimin nga astrologu Jorgo Pulla

DASHI
Të përgjithshmet: Kjo javë ka tre lëvizje planetare, por ngjarja kryesore astrologjike është Hëna e Plotë që ndodh në aksin tuaj (Dashi-Peshorja) më 19/4. Mund të ketë çështje që lidhen me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe do ftoheni të gjeni një ekuilibër në disa prej tyre. Veprimet interesante janë shumë të mundshme, megjithëse duhet t’i shmangni. Më 17/4, Merkuri kalon në shenjën tuaj dhe ju fton të jeni edhe më të kujdesshëm me dëshirën për të folur. Më 20/4 kalimi i Afërditës me shenjën tuaj dhe Diellin tek Demi tregon se do të kërkoni emocionalisht, por edhe financiarisht.
Parashikimet në dashuri: Lëvizja e Afërditës në shenjën tuaj tregon se si fillon një hap shumë pozitiv për çështjet tuaja sentimentale. Së bashku me Merkurin që do jetën në shenjën tuaj në 17/4 do t’ju tregojë se si të gjeni bazën e duhur për biseda dhe kontakte me njerëz interesantë. Nëse keni gjetur partnerin tuaj, shikoni në 19/4 si dhe Hëna e Plotë që është në aksin tuaj mund të krijojë pasiguri që do të vijnë në ballë tuaj në një mënyrë të guximshme. Nëse jeni beqar, joshja dhe dhuratat komunikuese do ju ndihmojnë shumë gjë që do të fillojë tani.
Parashikimet profesionale: Rrugë të reja të hapura para jush dhe prezenca e Merkurit në shenjën tuaj prej 17/4 do të jetë shumë e dobishme për të negociuar mënyrën më të mirë me çështjet që lidhen me partneritetet profesionale. Hyrja e Afërditës më 20/4 tregon se ka shumë mundësi që ju të fitoni fitime të reja ose shtesë nga bashkëpunimet e reja ose ekzistuese. Kujdes në 19/4 pasi Hëna e Plotë në boshtin tuaj mund të krijojë pasiguri të rënda.

DEMI
Të përgjithshmet:
 Hëna e plotë që bëhet këtë javë në aksin Dashi-Peshore do t’ju sjellë në kontakt me “vuajtjet” dhe “mësimet” e së kaluarës dhe mund të rrisë shqetësimet emocionale. Ju duhet të jeni po aq i kujdesshëm për çështjet e natyrës së punës, si dhe për punët e përditshme që do t’ju lodhin. Më 20/4, hyrja e Diellit në shenjën tuaj fillon një kohë kur do të keni mënyrën për t’i sjellë në zemër nevojat tuaja dhe për të tërhequr interesin e njerëzve rreth jush.
Parashikimet në dashuri: Lëvizja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit tregon se në kohën e ardhshme çështjet tuaja emocionale do të mbulohen nga një “vello misterioze”. Është e mundur që nuk dëshironi të tejkaloni ndjenjat tuaja veçanërisht nëse keni një njohje kohët e fundit. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj duhet të jeni të kujdesshëm dhe të shmangni veprimet kundër tij. Nëse jeni beqar  mos u përfshin në një situatë që nuk do të jetë e qartë.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Diellit në shenjën tuaj këtë javë, dhe veçanërisht në 20/4, do t’ju ndihmojë të tregoni aftësitë e tij në mjedisin tuaj të biznesit. Mund të lindin partneritete të reja ose një njohje e re që do të evoluojë në bashkëpunimin profesional. Hëna e plotë në aksin Dashi-Peshore  më 19/4 do t’ju shtyjë të shihni disa çështje biznesi që duhet të mbyllen në mënyrë që të ketë vend për diçka të re që do të vijë.

BINJAKËT
Të përgjithshmet:
 Këtë javë lëvizjet planetare do ta kthejnë vëmendjen tuaj në një mjedis miqësor. Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit ju nxit të lidheni me miqtë tuaj të dashur, të dilni, të argëtoheni dhe t’i kushtoni kohë aktiviteteve kolektive. Hëna e plotë më 19/4 në aksin Dashi-Peshore do t’ju ndihmojë të sqaroni çështjet që lidhen me miqtë, diçka që mund të mos jetë e gëzueshmeme por është e nevojshme.
Parashikimet në dashuri: Një periudhë shumë e mirë për çështjet tuaja emocionale fillon pasi hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit sugjeron se në ditët e ardhshme do të keni mundësi për të bërë njohje të reja përmes aktiviteteve kolektive, punës në grup dhe kontakteve me miqtë. Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj, është një javë e mrekullueshme për t’u përfshirë në jetën tuaj shoqërore. Nëse jeni beqar, interesi mund të vijë në formën e një kolegu ose një personi me të cilin jeni në një grup me të.
Parashikimet profesionale: Këtë javë vëmendja juaj nuk do të jetë në çështjet e biznesit, pasi hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit do ta kthejë vëmendjen tuaj tek ‘burimet’ e argëtimit! Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshore më 19/4 dhe do të krijojë nevojën për të rishikuar situatën profesionale dhe për të vendosur nëse doni të vazhdoni.

GAFORRJA
Të përgjithshmet:
 Fillon një javë që interesi juaj do të zhvendoset në çështjet e biznesit, pasi lëvizja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit tregon se do të jeni veçanërisht të interesuar për imazhin që ju u tregoni njerëzve në mjedisin tuaj të biznesit dhe imazhin që nxirrni në një kontekst më të përgjithshëm. Hëna e plotë në aksin Dash-Peshore më 19/4 ju bën thirrje për të mbajtur ekuilibrin midis karrierës dhe jetës personale.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës në shenjën e Dashit do të nxisë që të kujdesesh për veten edhe më tej, dhe rezultatet e këtij kujdesi nuk do vonohen të shfaqen në imazhin tuaj. Nëse keni gjetur tashmë partnerin tuaj, është e mundur që do të ketë diskutime dhe mendime që do të ndikojnë zyrtarisht në marrëdhënien tuaj. Hyrja e Diellit tek Demi më 20/4 është shumë e favorshme për ju që jeni beqar, pasi sjell njohje të reja përmes njerëzve tuaj miqësor dhe ka mundësi të sjellë edhe një dashuri me një mikun tuaj.
Parashikimet profesionale: Hëna e Plotë që merr në 19/4 në aksin Dashi-Peshore  do t’ju bëjë veçanërisht të paduruar për çështjet që lidhen me punën tuaj. Duhet të jeni të kujdesshëm, pasi edhe mosgatishmëria juaj mund t’i shtyjë njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit dhe të krijojë probleme. Mbyllni tani çështjet e punës pasi hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit do të krijojnë lëvizshmëri në çështjet profesionale.

LUANI
Të përgjithshmet:
 Java do të jetë veçanërisht interesante për ju, sepse hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit tregon se do të ketë mundësi të merreni me disa çështje që lidhen me jashtë, me arsimimin ose me një udhëtim që keni në mendje. Hëna e plotë që zhvillohet në aksin Dash-Peshore më 19/4 do t’ju shtyjë të mbyllni çështjet që lidhen me njerëzit në mjedisin tuaj, por për ta bërë këtë, duhet të keni durim.
Parashikimet në dashuri: Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin Dash-Peshore më 19/4 sjell në ballë nevojat tuaja emocionale dhe ju shtyn të shikoni me kujdes çështjet tuaja sentimentale. Ka mundësi të merrni vendime për njohjet e fundit dhe peizazhi do të jetë më i qartë. Hyrja e Afëditës tek Dashi tregon se në kohën e ardhshme është shumë e mirë për të berë njohje të reja nëse i përkisni beqarëve të shenjës tuaj.
Parashikimet profesionale: Lëvizja e Diellit në shenjën e Demit më 20 Prill tregon se në kohën e ardhshme profesioni juaj do të jetë një shqetësim i veçantë për ju. Është e mundshme që të prezantohen mundësi për të negociuar një çështje që lidhet me ta dhe për të promovuar potencialin tuaj profesional. Ka shumë mundësi që të lindë një propozim për një punë jashtë vendit ose një propozim profesional nga një kompani që vepron jashtë vendit.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Hyrja e Diellit në shenjën e Demit në fund të kësaj jave ju shtyn të kërkoni mënyra për t’i shpëtuar kufizimeve të ngushta dhe detyrimeve të jetës së përditshme. Një ekskursion është më e mira që mund të bëni për veten tuaj dhe gjendjen tuaj shpirtërore. Hëna e Plotë që zhvillohet në 19/4 në aksin Dash-Peshore do të ndriçojë ndjenjat e fshehura dhe ka mundësi të krijojë momente të ndryshimit të njerëzve dhe situatave të së kaluarës.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit tregon fillimin e një periudhe veçanërisht të nxehtë për çështjet tuaja emocionale. Gjendja juaj erotike do t’ju ndihmojë të afroheni me dikë që ju pëlqen, por nuk duhet harruar gjykimi juaj i drejtë, në mënyrë që të ndani një aventurë sentimentale nga një lidhje me perspektivat e evolucionit. Për ata që janë tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi tundimet do të ekzistojnë. Nëse doni të rinovoni marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj tani është koha e duhur.

Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit këtë javë tregon se çështjet e biznesit tuaj do të ndikojnë veçanërisht në vetëbesimin tuaj. Nëse keni të bëni me “biznesin” ose puna juaj lidhet me financat e palëve të treta, një periudhë shumë e mirë fillon të jetë në gjendje të bëjë marrëveshje të favorshme dhe të tregojë se çfarë meritoni. Hyrja e Diellit në shenjën e Demit tregon se një udhëtim biznesi ka mundësi të shfaqet.

PESHORJA
Të përgjithshmet:
 Hëna e Plotë, e cila ndodh në aksin Dash-Peshore më 19/4 tregon se marrëdhëniet dhe partneritetet do të jenë me interes të veçantë për ju. Mos harroni se çdo vendim do të ketë një çmim për të duhet të vendosni në bazë të logjikës dhe jo në bazë të impulsit të momentit. Ajo që duhet të mbani mend si titull i Hënës së Plotë është se “kur një derë mbyllet hapet një  derë tjetër”.
Parashikimet në dashuri: Afërdita dhe Merkuri kalojnë këtë javë tek Dashi, gjë që tregon se do të keni mundësi të diskutoni çështjet tuaja me partnerin tuaja që lidhen me marrëdhënien tuaj dhe mund të merrni vendime që do të përcaktojnë të ardhmen e saj. Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të filloni një marrëdhënie të re, por duhet të siguroheni që të mbyllni dyert e hapura që ekzistojnë në situata të së kaluarës.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën që qëndron përballë jush tek Dashi tregon se do të keni mundësi të negocioni disa çështje që ju shqetësojnë në një bashkëpunim. Hëna e plotë që ndodh në aksin tuaj 19/4 mund të krijojë një situatë të ngutshme në bashkëpunimin tuaj, por mos harroni se ky do të jetë motivimi për të marrë vendime dhe për të ndryshuar ato që ju shqetësojnë në të.

AKREPI
Të përgjithshmet:
 Kjo javë është shumë e mirë për të vendosur një rregull të punëve dhe obligimeve që keni dhe të mos lejoni që çështjet e jetës së përditshme, por edhe punë në pritje t’ju shpërqëndrojnë. Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit do të jetë e dobishme për të rregulluar më mirë punët, detyrimet dhe fatkeqësitë.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës dhe Merkurit në shenjën e Dashit këtë javë tregon se do të keni mundësi të pushoni nga rutina e përditshme dhe nëse kjo do ju ndihmojë, partneri tuaj do t’ju motivojë të merreni me diçka që ju intereson. Për ju që jeni beqarë në mjedisin tuaj të punës ose gjatë rutinës ditore, nuk mund të injoroni dikë që do të monopolizojë interesin tuaj. Hyrja e Diellit tek Demi në fund të javës do t’ju tregojë nëse personi që ju intereson mbulon garancitë emocionale që dëshironi për të bërë një marrëdhënie me të.
Parashikimet profesionale: Hëna e Plotë, e cila ndodh në aksin Dash-Peshore më 19/4, nxjerr në pah lodhjen e periudhës së fundit. Kjo Hënë e Plotë do të jetë motivimi për t’u marrë më mirë me punën dhe çështjet e biznesit në mënyrë që të keni më shumë kohë  për t’u çlodhur dhe për çdo gjë që ju pëlqen. Nuk përjashtohet të lindë një projekt i ri pune i cili mund të duket i lodhshëm për ju, por mos harroni se kjo është një mënyrë e mirë për të provuar aftësitë tuaja.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet:
 Hëna e plotë që zhvillohet këtë javë, pra më 19/4, në aksin Dash-Gaforre ju fton të gjeni “burime” gëzimi dhe energjie. Çfarëdo pune që keni provuar për të gjetur kohë dhe për të bërë diçka që dëshironi, të shihni dikë që doni. Kalimi i Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit do t’ju ndihmojnë veçanërisht në çështjet tuaja emocionale.
Parashikimet në dashuri:
 Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit këtë javë përuron një periudhë të re në çështjet tuaja sentimentale shumë më të favorshme dhe premtuese për ju. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, zgjidhni të rinovoni marrëdhënien tuaj me të duke shkuar jashtë dhe duke bërë gjëra që i doni të dy. Për ju që jeni beqar gjatë gjithë javës do të vini re interesin e të tjerëve. Është gjithashtu e mundur që kolegu juaj do të jetë shumë i interesuar.
Parashikimet profesionale: Këtë javë do të tentoni të merrni vendime sipas asaj që dëshironi të bëni dhe jo domosdoshmërisht atë që keni nevojë dhe kjo mund të jetë një problem për detyrimet tuaja profesionale. Mundohuni të mbani bilancin pasi Hëna e Plotë që ndodh më 19/4 në aksin Dash-Gaforre tregon se mund të ketë ndryshime në mjedisin tuaj të biznesit.

BRICJAPI
Të përgjithshmet:
 Java është e theksuar si Hëna e Plotë që zhvillohet më 19/4 në aksin Dash-Peshore e cila do të nxjerrë në pah disa çështje që duhej të ishin mbyllur. Kini kujdes të veçantë në çështjet e karrierës dhe familjes pasi ato janë dy fushat që do t’ju shqetësojnë drejtpërsëdrejti dhe mund të jenë shkak i ndjenjës së presionit. Hyrja e Diellit në shenjën e Demit tregon se çështjet tuaja sentimentale do të jenë burim gëzimi dhe frymëzimi për ju dhe do të balancojnë gjithë pjesën tjetër!
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Diellit në shenjën e Demit në fund të javës tregon se çështjet tuaja sentimentale do të jenë shumë shqetësuese për herën tjetër. Është shumë e mundur të bëni njohje të reja që do t’ju ndihmojnë të përqendroheni me gëzimet e vogla dhe të mëdha që njerëzit e rinj mund t’ju sjellin. Hyrja e Merkurit dhe Afërdita në shenjën e Dashit ka mundësi t’ju udhëheqë në kërkim të një shtëpie të përbashkët në rast se e keni gjetur tashmë bashkëshortin tuaj.
Parashikimet profesionale: Hëna e plotë që ndodhet në aksin Dash-Peshore më 19/4 mund të krijojë presion mbi ju në sektorin profesional dhe do të jetë motivimi për të mbyllur disa çështje në pritje dhe për të bërë disa ndryshime që keni në mendje. Mundohuni të mos merrni vendime të nxituara, por veproni me mençuri për të arritur diçka që dëshironi. Ju mund të keni nevojë të mbani ekuilibrin në mjedisin tuaj të biznesit, pasi mund të lindin disa mosmarrëveshje.

UJORI
Të përgjithshmet:
 Një javë shumë e hapur fillon për ju, si hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit do t’ju ndihmojë të arrini tek njerëzit që dëshironi. Hyrja e Diellit në shenjën e Demit do të sjellë në dritë disa çështje që lidhen me shtëpinë tuaj ose me njerëzit tuaj dhe tani është mundësia për t’i rregulluar ato. Hëna e plotë në aksin Dash-Peshore më 19/4 mund të sjellë lajme nga njerëzit në mjedisin tuaj që do t’ju tronditin.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit do të sjellë mundësi për të bërë njohje të reja dhe për të ripërsëritur klimën me njerëzit me të cilët jeni në kontakt. Nëse jeni, ka shumë të ngjarë që do të ketë ftesa për ngjarje shoqërore, ditëlindje dhe festime që nuk duhet të injoroni pasi do të jetë fillimi i romancave të reja. Nëse jeni beqar, ka shumë mundësi që keni ftesa për mundësi shoqërore, ditëlindje dhe festime që nuk duhet të injoroni pasi do të jetë fillimi i romancave të reja. Nëse e keni gjetur tashmë partneri juaj është një javë e mirë për të bërë marrëdhënie me publikun!
Parashikimet profesionale: Këtë javë vëmendja juaj do të përqendrohet më shumë në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj, pasi hyrja e Diellit në shenjën e Demit do t’ju ndihmojë t’i rregulloni ato. Hëna e plotë më 19/4 do të rrisë çështjet e biznesit dhe duhet të ruajë ekuilibrin midis shtëpisë dhe punës, në mënyrë që të mos ekspozoheni. Shikoni me kujdesi të veçantë kohërat që duhet të flisni dhe të thoni shumë, pasi mund të jetë një problem me njerëzit me të cilët jeni të sigurt në një nivel profesional.

PESHQIT
Të përgjithshmet:
 Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja më 19/4 do të krijojë mendime që nga ana e tij do të kenë ankth dhe ka mundësi të hedhin vetëbesimin tuaj. Mundohuni të mos lejoni që ata të ndikojnë tek ju, veçanërisht nëse nuk ka argumente për t’i mbështetur ato. Hyrja e Merkurit dhe më pas eAfërditës në shenjën e Dashit ju thotë të rregulloni këtu dhe tani çështje financiare, sepse nëse  e bëni mund të dilni në një mënyrë të fituar.
Parashikimet në dashuri: Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin Dash-Peshore më 19/4 do të krijojë nevojën për të parë përsëri një person që lidhet me të kaluarën. Mos merrni vendime impulsive veçanërisht nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, pasi shpejt do të ndryshoni mendjen tuaj. Para se të hapni derën për një njohje të vjetër, mendoni përse përfundoi dhe vendosni nëse këtë herë mund t’i kapërcejë “tekstet e këqija” të së kaluarës.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Diellit në shenjën e Demi në fund të javës tregon se ka shumë të ngjarë që do të ketë sugjerime profesionale përmes njerëzve të mjedisit tuaj të ngushtë. Ju lutem kontrolloni me kujdes dhe mos u ngutni për t’u përgjigjur, kështu që nuk do të raportoni as personin që do ju propozoj por as veten tuaj. Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Dashit tregon se negociata ekonomike do të jenë në avantazhin tuaj.

/BallkanWeb/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =